Radonjić: Moraćemo da odigramo na visokom nivou da bi kontrolisali ogroman kvalitet Mornara

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, rekao je pred meč sa Mornarom da ekipa Mihaila Pavićevića poseduje veliki kvalitet, te da će meč biti težak imajući u vidu dolazak Nemanje Gordića iz Partizana.

Mornar igra sjajno ove sezone i ambicije i ciljeve koje su najavljivali, imaju svoje uporište na terenu. Mornar ima odlične rezultate i u ABA ligi i u Evrokupu, inače izvanredan sastav dodatno je pojačan Nemanjom Gordićem koji predstavlja ozbiljan kvalitet više za taj tim. Očekuje nas težak meč bez ikakve dileme i moraćemo da odigramo na vrlo visokom nivou i da odgovorimo i energijom i na svaki drugi način kako bi kontrolisali ogroman kvalitet koji poseduje Mornar, kazao je trener crveno-belih.

Zvezda gostuje u Baru u nedelju od 19 sati u okviru 16. kola ABA lige. Obe ekipe igraju na visokom nivou i imaju po dva poraza, dok Mornar ima dve odigrane utakmice više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ten Hag: ” Izvinite , ja sam gledao drugačiju utakmicu”

Fudbaleri Mančester Junajted su na svom terenu dočekali poslednjeplasirani Šefild junajted i slavili su rezultatom 4:2 (1:1). Slavni klub je dva puta gubio u...

POVEZANE OBJAVE