Recite Sosijedadu da je 2:0 najopasniji rezultat i da je Hoakin i dalje stari lisac

Fudbaleri Sosijedada i Betisa odigrali su nerešeno (2:2) u meču 20. kola La lige.

Sjajna utakmica na ,,Reale areni” bila je već utefterena kao uspešno odrađena kod igrača domaćeg tima, ali previše su se opustili i zaboravili da Betis ima Hoakina.

Sve je bilo bajno za Sosijedad kada su Isak i Ojarzabal bacili Betis na noge posle dva pogotka. Kod prvog je Joel Robles pogrešio i lopta mu je prošla kroz ruke nakon udarca švedskog napadača, a potom je Isak rešio i da se upiše u listu asistenata i odličnim pasom za svog kapitena pomogne svom timu da duplira prednost.

Pogodak Serhija Kanalesa posle centaršuta Hoakina u 86. minutu doneo je nadu Betisu i momci Maurisija Pelegrinija se nisu predavali sve do poslednjeg momenta. Iskupio se Robles za kiks kod gola i precizno i duboko ispucao loptu za Sanabriju, koji proigrava Telja, a ovaj potom Hoakina u nadoknadi meča. Iskusni napadač star 39 godina je sigurnom egzekucijom sa sedam-osam metara igračima Sosijedada srušio snove o tri boda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE