Stigla potvrda i iz Paname: Čekamo Srbiju 28. januara

Fudbalske reprezentacije Paname i Srbije odigraće prijateljski meč u četvrtak, 28. januara u tamošnjem glavnom gradu Panami.

Nakon što je meč sa Sjedinjenim Američkim Državama otkazan, Fudbalski savez Srbije (FSS) kontaktirao je kolege iz Paname i zakazao prijateljsku utakmicu, dva dana nakon susreta sa Dominikanskom Republikom.

Fudbalski savez Paname potvrdio je da meč počinje u četvrtak od 19 sati po lokalnom vremenu, odnosno u petak u jedan sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu. Utakmica će se odigrati na stadionu ,,Romel Fernandez Gutierez” bez prisustva publike i medija. Izuzetak su medijske kuće koje će obavljati televizijski prenos.

Ovo će biti drugi susret između dve selekcije. Panama i Srbija sastale su se 2014. godine u Čikagu, kada je bilo 1:1, a jedini strelac za naš tim bio je Branislav Ivanović.

Posećamo, na ovu mini-turneju, selekcija Srbije, predvođena Ilijom Stolicom, otputovala je sačinjena od igrača iz domaće Super lige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate sudbine Radonjića i Nastasića na Majorci

Srpskog fudbalera Nemanju Radonjića kroz čitavu karijeru prate turbulencije. Tako je bilo i tokom ove sezone, a izgleda da...

POVEZANE OBJAVE