KO ĆE U VELIKO FINALE? Isprati NFL plej-of uz NAJVEĆI BONUS NA SVETU

Malo šta se u svetu sporta može porediti sa NFL finalima i spektaklu koji ona donose. A, upravo je to ono što nas čeka ove noći.
Posle duge sezone, mnogo utakmica u regularnom delu, polako dolazimo do same završnice. Kada se na sve doda jedna istorijska informacija, a to je da će prvi put u istoriji žena suditi na Superboulu, jasno je da ćemo imati šta da prepričavamo.
Pre nego što se osvrnemo na ono što nas očekuje, imamo fantastično iznenađenje!
Odmah OVDE preuzmite čak 1.500 BONUS NOVCA za online klađenje!
I to – BEZ USLOVA!
Dakle, potreban je samo JEDAN KLIK i keš će odmah biti na vašem nalogu, spreman da ove noći podržite vaše NFL favorite.
Svedočili smo i povratku iz penzije, novim rekordima, iznenađujućim pobedama i porazima, novom susretu Toma Brejdija i Drua Brisa, ali sada je vreme da se svode računi.
Kako se finala bliže, tako uzbuđenje raste, a oba finala Konferencija će se odigrati u noći između nedelje i ponedeljka.
Prvi na teren „Lembo Fild“ izaći će finalisti NFC, odnosno Tampa Bej Bakanirsi i Grin Bej Pekersi.
Ta utakmica počinje u 21.05 časova, a ako je neko i pomislio na početku sezone da će finale proći bez Toma Brejdija – očigledno se prevario. Još uvek on nije „za bacanje“.
Uprkos slabim očekivanjima, pokazao je da je u NFL-u sve moguće i da nije pogrešio kada je promenio tim.
Nakon ove utakmice, sledi duel AFC finala, a „Erouhed“ stadion u Kanzas Sitiju biće svedok borbe Čifsa i Bafalo Bilsa. Taj meč na programu je 40 minuta iza ponoći.
Ako se iko uopšte pita da li vredi ostati budan – naravno da vredi, ovakav spektakl se ne propušta! Zahvalićete nam se kasnije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pomeraju se utakmice 33. kola Superlige!

Tokom uskršnjih praznika neće se igrati fudbal u Superligi. Umesto toga, 33. kolo elitnog domaćeg takmičenja počeće tri dana...

POVEZANE OBJAVE