DETONACIJA: Dragović do kraja nedelje potpisuje za Zvezdu!

Fudbaler Bajera iz Leverkuzena Aleksandar Dragović nadomak je prelaska u Crvenu zvezdu, prenosi ,,Mozzart sport”.

Štoper ,,Farmaceuta” je slobodan igrač od juna ove godine, pa će sa Crvenom zvezdom do kraja nedelje potpisati predugovor!

Posle perioda spekulacija, kada se i sam igrač oglasio istakavši da ima želju da nosi dres kluba čiji je navijač, usledio je potpuni prekid bilo kakvih novosti. Domaći mediji, okrenuli su se ka Dušku Topiću, te Apeninima, gde je otpočela i i dalje traje saga sa Filipom Falkom, što nas dovodi do zaključka da je Crvena zvezda vešto krila pregovore sa Bečlijom.

Igra Dragović redovno kod Petera Boša. Zabeležio je 20 utakmica u svim takmičenjima (12 u Bundesligi i svih šest u Ligi Evrope), ali produžetka saradnje između igrača i kluba neće biti. Osloniće se Bajer na mlađa pleća, budući da su izdvojili 10 miliona evra za Junajtedovog Timoti Fosu Mensaha. Razvoj Edmonda Tapsobe je među glavnim zadacima kluba, te se došlo do zaključka da Dragović može neometano da ode, što mu je omogućilo da u januaru vodi pregovore sa zainteresovanim timovima.

Dragović će u martu napuniti 30 godina, može da pokriva pozicije štopera, ali i desnog beka. Kako se navodi, plata će mu iznositi blizu 500.000 evra na godišnjem nivou.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE