JOŠ JEDAN NBA SPEKTAKL – Ispati najbolju ligu na svetu uz NAJVEĆI BONUS

Pred nama je još jedna, sasvim sigurno, uzbudljiva NBA noć koja će nas „prikovati“ za male ekrane. A zašto uz to ne biste okušali svoju sreću?
Nikola Jokić i Luka Dončić će vam prirediti košarkaški spektakl, a Meridian vam donosi sjajne bonuse u kojima ćete uživati.
Uz malo poznavanja najjače lige na svetu, malo sreće i poklona od najbolje kladionice, imate priliku da postanete još jedan u nizu dobitnika.
I zato – odmah OVDE preuzmite 1.500 DINARA za online klađenje! Sve što je potrebno – JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje.
Ne zaboravite i to da vas, samo u Meridianu, čeka i najveći bonus na broj parova – do čak 2000%!
A sada, vratimo se na košarku…
Duel koji će ovdašnje ljubitelje košarke najviše zanimati svakako je onaj koji će odigrati upravo Jokić i Dončić, tačnije Denver i Dalas.
Dve ekipe su se već sastale ove sezone, Maveriksi su slavili, ali da li imaju snage da još jednom skinu skalp Denveru?
Gotovo je sigurno da će Jokić upisati novi tripl-dabl, od Dončića se, nekako po navici, očekuje da uvek zablista, a sve to znači samo jedno – spektakl!
Navikli su nas na sjajne partije, ali nisu jedini koji će večeras igrati. Naprotiv, čeka nas bogat program. Nakon spektakularne pobede nad Los Anđeles Lejkersima, Golden Stejt će sada odmeriti snage sa Minesotom, a od Stefa Karija se očekuje još malo „bombardovanja“.
Pomenuti Lejkersi probaće da se „vade“ protiv Klivlenda, a mi ćemo nešto kasnije imati priliku da gledamo još jednog srpskog košarkaša. Ili se barem nadamo da hoćemo, pošto će Sakramento Kingsi, našeg Nemanje Bjelice, igrati protiv Memfisa.
Izbor je veliki, kompletnu ponudu možete pogledati OVDE, a sigurno smo da vas baš ništa ne sprečava da uživate u košarkaškoj predstavi i okušate svoju sreću!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KUKOČ O OBRADOVIĆU: Najbolji ikad u zadnjih 20 godina, uspeo bi u NBA

Košarkaši Partizana poraženi su juče od Olimpijakosa u Evroligi. Ponovo su u jednom delu meča doživeli pad, i ispustili +14...

POVEZANE OBJAVE