Radonjić pred Efes: Moramo dobro da odigramo na svim pozicijama

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je pred meč sa Efesom da njihov rival ima izuzetan tim i da pažnju moraju usmeriti ka svim protivničkim igračima.

Posle pobede u derbiju ABA lige nad Mornarom, delegacija Crvene zvezde otputovala je u Istanbul na megdan Efesu. Ne žele u crveno-belom taboru da uđu u seriju poraza u Evroligi, ali svesni su težine predstojeće utakmice.

Posle dva teška duela protiv Barselone i Mornara, očekuje nas još jedan veliki izazov protiv Anadolu Efesa ekipe koja ima kontinuitet, veliki kvalitet i ambicije. Spremićemo se najbolje što možemo u datim okolnostima za zahtevan meč, u kome će nam biti potrebna velika energija i dobra koncentracija. Moramo da odigramo dobro ne samo na bekovima Larkinu i Miciću koji predvode taj tim, već i protiv Simona, Boboe, Andersona, Danstona, Plajsa, Singltona… što vam takođe pokazuje kakav kvalitet imaju. Znamo da nas čeka izuzetno težak meč u Istanbulu – kazao je Radonjić.

Slično mišljenje ima i povratnik na parket Džordan Lojd, čiji učinak bi mogao da bude ključan za ovaj meč.

– Teška utakmica je pred nama, imamo malo vremena da se pripremimo za nju, potrošnja je velika, ritam vrlo zahtevan, ali želimo da damo svoj maksimum. Efes je tim sa izuzetno dubokim rosterom, velika opasnost preti ne samo od Larkina i Micića već i od svih ostalih igrača koji imaju ogroman kvalitet. Moraćemo da odigramo kao tim, čvrsto i najbolje što možemo – obazriv je Lojd.

Ekipa se nakon utakmice koja otvara 22. kolo i na programu je u utorak u 17 sati, vraća za Beograd i odmah počinje pripreme za još jedno evroligaško iskušenje i duel sa Asvelom u petak u hali „Aleksandar Nikolić“.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Karlos Tevez završio u bolnici

Legendarni argentinski fudbaler Karlos Tevez nalazi se u bolnici u Buenos Ajresu. On je trener argentinskog kluba Independijentea, a sinoć...

POVEZANE OBJAVE