Stanojević: Važan gol za Bajbeka, usponi i padovi normalni

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan nakon pobede svog tima u susretu sa ukrajinskom Desnom (1:0).

Minimalna pobeda crno-belih bila je dovoljna za njihovog stratega, koji je rekao da je normalno da tokom priprema ekipa ima uspona i padova.

Normalno je da u ovo vreme imamo uspona i padova i najbitnije je da se niko nije povredio – kazao je Stanojević za ,,Arenu sport” i potom se osvrnuo odluku da jedan tim igra sat vremena, a drugi pola sata.

– Dobro smo igrali, ali ni posle nije bilo loše. Ukrajinci su gubili utakmicu, promenili sistem i ušli agresivnije.

Na kraju, Stanojević je i pohvalio jedinog strelca na meču – Žana Kristofa Bajbeka – iza kojeg je težak period posle izlaska iz povrede.

– To je važno za Bajbeka, za njega, za nas. To je bilo veoma važno, igrao je 60 minuta i srećni smo.

Svoj sud nakon meča dao je i kapiten Partizana Vladimir Stojković.

– Jedna taktička, jaka prijateljska utakmica, gde se polako navikavamo na prvenstvo. Imali smo taj peh u prošloj utakmici… Mislim da nismo zaslužili sa onim što se desilo. Ušli smo malo jače u meč, takmičarski, 200 odsto i pobedili smo – smatra Stojković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Navijači besni, traže Jokićevu suspenziju (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa su savladali Los Anđeles Lejkerse sa 101:99. Međutim, veliku pažnju javnosti izazvao je brat Nikole Jokića. Strahinja...

POVEZANE OBJAVE