Trio minimalaca: Crvena zvezda iskoristila glavno oružje da potopi Ufu [VIDEO]

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su rusku Ufu sa 1:0 u pripremnom meču u Antaliji.

Disciplinovana igra Crvene zvezde u odbrani omogućila je srpskom timu da sačuva svoj gol protiv Ufe, dok je posao u napadu odrađen, doduše, ne uz pomoć špiceva.

Bolje je Zvezda otvorila meč protiv ruskog premijerligaša i prva šansa za spomenuti bila je Ivanićeva, unutar 10 minuta igre. Pet minuta kasnije, usledilo je i vođstvo crveno-belih. Ben je izveo prekid sa leve strane i pronašao Nemanju Milunovića koji je otvorio stopalo i zatresao mrežu. Ponovo je tim Dejana Stankovića pokazao da su prekidi njihovo najveće oružje. Mogla je Ufa do 20. minuta, posle svog prvog ozbiljnijeg pokušaja, do izjednačenja. Zemaledinov je bio u prilici, ali nije najbolje zahvatio loptu.

Posle pola sata igre, usledio je novi prekid. Ponovo je Ben centrirao, ovog puta iz kornera i ponovo je to bila opasna situacija pred golom Rusa, ali sve se završilo pokušajem preko gola Ufa.

Novu šansu da dođu do prednosti, crveno-beli imali su u 42. minutu posle sjajne akcije Falćinelija i Bena, ali je napadač sa Komora neprecizno gađao. Dobro je delovala Zvezda na terenu i utisak je da su sve konce držali upravo fudbaleri iz Beograda.

Nastavak susreta bio je nešto oprezniji kod obeju ekipa. Zvezda je, baš kao što je to bio slučaj i u prvom poluvremenu, imala kontrolu, pojedini pokušaji posle prekida i centaršuteva su bili pretnja za Ufu, ali rezultat se nije menjao.

Ovo je bila i druga pobeda Crvene zvezde na pripremama u Turskoj, posle dva odigrana meča. Takođe, danas tokom dana, igrali su i Partizan i Vojvodina i takođe bili minimalni protiv svojih rivala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE