Vojvodina bolja od Slavije, Mladenović popravio raspoloženje

Fudbaleri Vojvodine savladali su Slaviju iz Sofije sa 1:0 u pripremnom meču odigranom u kompleksu hotela ,,Susesi” u Beleku.

VOJVODINA: N. Simić – Bjeković, Đurić, Devetak, Đorđević – Drinčić, Andrić – Novevski, V. Simić, Gemović – Mrkaić.

SLAVIJA: Petkov – Patev, Vijački, Velkov, Antonovski, Valčev, Dost, Vutsov, Kirilov, Stoev, Rangelov.

Meč je, kako smo ranije pisali, kasnio zbog saobraćajne nezgode koje su sudije određene za ovaj susret doživele.

Posle 10 minuta utakmice, Vojvodina je imala šansu za vođstvo, ali je Miodrag Gemović neprecizno šutirao. Sjajno je odbranio Petkov udarac u donji desni ugao. Prethodno je odlično prošao Bjeković, a u šesnaestercu bugarske ekipe pao je Simić.

Sstav Nenada Lalatovića bio je bolji rival, a do prednosti su došli tek u 69. minutu kada je akciju pokrenuo vihorni Bogdan Mladenović. Odložio je loptu na desnu ivicu šesnaesterca za Gemovića koji je u trku šutirao, odbio je loptu čuvar mreže Slavije, a na nju natrčao začetnik napada Mladenović i postavio konačan rezultat.

Mogla je Slavija do izjednačenja u finišu, međutim, mladi golman Voše Nemanja Toroman bio je odličan i sprečio remi. Nekoliko minuta pre toga, Slavija jeste postigla gol posle slabije reakcije Toromana i statičnosti ekipe Vojvodine posle kontre rivala, ali je pogodak poništen zbog ofsajda.

Ovo je bila četvrta utakmica Novosađana na pripremama i prva pobeda. Naredni rival ekipe sa ,,Karađorđa” je Lokomotiva iz Moskve.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdini kadeti dominantni protiv Partizana!

U velikom derbiju 25. kola Kadetske lige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 4:0. Poveo je domaćin golom...

POVEZANE OBJAVE