Evropski velikan želi Sadika, Almerija odredila obeštećenje od kojeg se čelnicima Partizana vrti u glavi

Umar Sadik je za sada Partizanu doneo 5 miliona evra, ali bi ta cifra mogla da bude neuporedivo veća.

Nigerijac je u sjajnoj formi, najbolji je strelac Almerije, a odlične igre i golovi privukli su pažnju brojnih klubova od kojih je čini se najozbiljnije zainteresovana Sevilja.

Sportski direktor Sevilje, Monći, već se raspitivao za Sadika kod čelnika Almerije i dobio odgovor od kojeg će se čelnicima crno-belih zavrteti u glavi.

Sadik će sigurno ostati u Almeriji do juna, a otkupna klauzula iznosi čak 60 miliona evra, odnosno 80 miliona ukoliko klub izbori promociju u Primeru.

Ako se zna da Partizanu pripada 20 odsto od naredne prodaje jasno je da već sada u Humskoj trljaju ruke od zadovoljstva.

Sadik je bio strelac na šest od poslednjih sedam mečeva, na kojima je postigao 9 golova, a do sada je u sezoni ukupno 12 puta savladao protivničke golmane.

Sevilja je u poslednjih 14 godina čak 6 puta osvajala Ligu Evrope i aktuelni je osvajač ovog takmičenja, a ima i jedan Superkup evrope 2006. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Modrić u italijanskom gigantu? Ako pitate legendu, to bi bio pun pogodak!

La Gazeta delo Sport objavila je intervju sa legendarnim hrvatskim napadačem Alenom Bokšićem. Naime, jedan od klubova za koje je...

POVEZANE OBJAVE