Falko trenirao sa ekipom, Leće i dalje nije dao ,,zeleno svetlo”?

Transfer Filipoa Falka iz Lećea u Crvenu zvezdu doživljava obrte iz dana u dan, o čemu se posebno bave italijanski mediji.

,,Skaj Italija” objavio je detalje transfera Falka u Zvezdu, dok lokalni ,,Planeta Leće” objavljuje informacije koji demantuju da se dogoor postigao.

Zvezda je, prema rečima ,,Skaja” ubedila Leće da pristanu na cenu koju su potraživali, ali bi se isplata izvršila na nešto drugačiji način. Italijanski tim bi prihodovao 1.200.000 evra, uz 300.000 evra bonusa, a 25 odsto od prodaje Falka otišlo bi u Bolonju, gde je ofanzivni fudbaler ranije nastupao pre Lećea.

S druge strane, lokalni list javlja da je Falko tokom utorka redovno trenirao sa ostatkom tima. Nije bilo medicinskog pregleda, niti odlaska u Srbiju, niti će sve biti gotovo za 24 sata kako je objavljeno u ponedeljak. Na kraju, ,,Planeta Leće” navodi da ,,đalorosi” nisu još dali ,,zeleno svetlo” za realizaciju ovog transfera, iako renomirani italijanski novinari poput Đanluke Di Marcija i Alfreda Pedulje javljaju da je sve gotovo i da će Falko uskoro obući dres jednostrukog prvaka Evrope.

Momak iz klase ,,92” je odigrao 10 mečeva za Leće ove sezone u Seriji A, postigao dva gola i zabeležio jednu asistenicju. Nedavno je odbio da nastupa za ovaj klub, jer želi da ga napusti u aktuelnom prelaznom roku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA LI JE ON NOVI ĐOKOVIĆ: Deminor je imao jasan odgovor

Od većih turnira u tenisu prvi naredni je masters u Madridu koji počinje za pet dana. Takmičenje u Monte Karlu...

POVEZANE OBJAVE