Ratko Dostanić dobio pojačanje: Stigao najproduktivniji stranac u istoriji Zvezde

Zeta iz Golubovaca nedavno je promovisala Ratka Dostanića za šefa stručnog štaba, a ekipi se priključio i bivši golgeter crveno-belih.

Posle šest godina u crnogorski fudbal se vratio Petar Orlandić, sa ciljem da dobrim igrama ponovo dođe do povoljnog inostranog angažmana.

Sa Dostanićem nije do sada sarađivao, ali ako je suditi po početku ekipa može mnogo.

Dobra je atmosfera u ekipi, a trener Dostanić je provereno ime, stručnjak sa dvadesetogodišnjim iskustvom. Nikad nismo sarađivali, ali znamo se iz perioda kad sam bio u Zvezdi. Nametnuo je jak tempo, sa dosta trčanja i mislim da ova ekipa, sa mladalačkim duhom i iskustvom nas starijih, može dosta dobrog da napravi, rekao je Orlandić, a prenela Pobjeda.

Period u Crvenoj zvezdi obeležile su povrede.

Svako ima visoke ambicije kada dođe u klub kakav je Crvena zvezda. Nikad nisam voleo da ističem sebe, niti da tražim opravdanja, ali činjenica je da su mi povrede pravile problem gde god sam igrao. U Zvezdi nisam igrao mnogo, ali sam bio najproduktivniji stranac u istoriji kluba gledajući broj postignutih golova u odnosu na minutažu, dodao je Orlandić koji je u crveno-belom dresu postigao 15 golova na 33 utakmice u svim takmičenjima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KK PARTIZAN SPREMA VELIKI POVRATAK!? Miljenik navijača se vraća u crno-beli tabor?

Pre nekoliko dana predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je kako se uveliko radi na pojačanjima i kako bi moglo...

POVEZANE OBJAVE