SAMO U MERIDIANU – Kec na Inter 2.25, dvojka na Arsenal 2.55…

Tradicionalno vikendi su rezervisani za vrhunsku fudbal, ali nema ništa lepše kada nas u toku radne nedelje u večernjim satima sačeka dobar, kvalitetan meč.
Baš tako biće ovog utorka kada se od 20.45 iga derbi dela Madonina. Naravno, tu su i Englezi, a uzbudljivo će biti i sutra jer su na programu utakmice najjačih evropskih liga.
Pored toga, bukmejkeri garantuju da će na sledećim mečevima imati NAJVEĆE KVOTE NA SVETU u bilo kom trenutku!
Uz sve to, na OVOM LINKU odmah možeš preuzeti 1.500 DINARA za tiket BEZ USLOVA!
I još nešto – od sada te u Meridianu i nigde drugde na celoj planeti čeka TRODUPLA OPKLADA! Imaš mogućnost da vezuješ konačan ishod sa brojem golova u prvom i drugom poluvremenu.
A sada… Koje mečeve obavezno moraš staviti na tiket?
INTER – MILAN, KEC 2.25
(Utorak, 20.45)
Nakon nedelju dana pauze na programu je još jedan derbi italijanske Serije A, ovog puta igra se najvažnija utakmica u Milanu.
Derbi dela Madonina ima dodatnu težinu, zbog činjenice da su Milan i Inter dve prvoplasirane ekipe italijanskog šampionata i da će ovaj put direktno odlučivati o prvoj poziciji na tabeli.
Izabranici Antonia Kontea propustili su šansu da u prošlom kolu iskoriste kiks Milana protiv Atalane, i tako dođu na prvo mesto Serije A, videćemo kakva će situacija biti nakon utakmice u utorak.
SAUTEMPTON – ARSENAL, DVOJKA 2.55
(Utorak, 21:15)
U utorak nas očekuje još jedan duel dve ekipe koje deli samo dva boda na tabeli. U 20. kolu Premijer lige, Arsenal će pokušati da nastavi niz od pet utakmica bez poraza, i dalji napredak na tabeli engleskog prvenstva.
Fudbaleri Sautemptona su izgubili malo ritam nakon odličnog starta sezone, ali Sveci sigurno vide duel sa Arsenalom kao odličnu priliku da se vrate na put dobrih igara.
ATALANTA – LACIO, KEC 2.00
(Sreda, 17:45)
Italijanska Serija A nam donosi još jednu uzbiljivu utakmicu, Atalanta je trenutno petoplasirani tim šampionata Italije, dok je Lacio sedmi sa dva boda manje od Boginje.
Atalanta će nošena ubedljivom pobedom nad Milanom, pokušati da uzme sva tri boda Laciju, ali sigurno je da tim Simonea Inzagija ima druge planove.
Sergej Milinković-Savić i njegovi saigrači se nalaze u najboljoj formi u čitavoj Italiji, i sigurno je da će želeti da ostvare petu pobedu u nizu.
NAPOMENA: *kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE