U NAJGOREM TRENUTKU: Konte saznao kaznu za ‘divljanje’ na utakmici Udineze – Inter

Trener Intera Antonio Konte, koji se sukobio sa sudijom Fabiom Mareskom, suspendovan je na dve utakmice, a Disciplinska komisija kaznila ga je i s 20.000 evra.

Trener kluba iz Milana kažnjen je zbog incidenta koji se dogodio na kraju susreta Udineze – Inter prošlog vikenda, kada ga je Mareska isključio.

Vođa tima Lele Oriali kažnjen je s 5000 evra zbog svog ponašanja.

Izveštaj sportskog sudije kaže da je Konte suspendovan jer je “nastavio žestoko da protestuje, glasno izgovarajući neprimerene reči prema sudiji koje su se nastavile i nakon isključenja i pre napuštanja terena”.

Konte tu nije stao pa se na kraju utakmice, u tunelu koji vodi do svlačionica, suočio oči u oči sa samim sudijom gde mu je navodno ozbiljno zapretio i izvređao ga.

Interu ova kazna dolazi u najnezgodnijem trenutku. Ekipa Antonija Kontea u utorak veče očekuje derbi s Milanom u četvrtfinalu Kupa Italije, a to je samo početak napornog rasporeda za Inter, koji u idućih mesec dana očekuju okršaji s Inzagijevim Beneventom, uvek neugodnom Fiorentinom, preporođenim Lacijom i ponovo Milanom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE