Juta juri vrh Zapada, Atlanta slavila u Kaliforniji, Vol bez milosti za bivšu ekipu (VIDEO)

U noći između utorka i srede odigrane su tri utakmice u NBA ligi.

Juta Džez je slavila protiv Njujork Niksa sa 108:94.

Najefikasniji igrač Jute bio je Rojs Onil sa 20 poena, 18 je ubacio Gober i uhvatio je 19 skokova, a Konli 19 poena i 7 asistencija.

Donovan Mičel, prva zvezda tima iz Solt Lejk Sitija, je postigao samo 9 poena.

Kod Njujorka je najefikasniji bio Ostin Rivers je ubacio 25, Džulijus Rend 18 poena i 10 skokova, dok je Džej Ar Beret postigao 17.

Atlanta je kao gost slavila protiv oslabljenih Klipersa sa 108:99. U timu iz Kalifornije nisu igrali Kavaji Lenard i Pol Džordž.

Trej Jang je sa 38 poena, uz 5 asistencija bio najbolji pojedinac meča, dok je Klint Kapela imao 13 poena i čak 18 uhvaćenih skokova.

U redovima Klipersa, istakao se Redži Džekson sa 20 poena, dok je 15 ubacio Serž Ibaka.

Hjuston je sa 107:88 slavio protiv Vašingtona. Bivši igrač Vizardsa Džon vol nije imao milosti prema svojoj ekipi koji je postigao 24 poena. Po 20 su dodali Erik Gordon i Viktor Oladipo, a 19 je imao Demarkus Kazins uz 11 skokova.

 Kod gostiju najbolji je bio Bredli Bil sa 33 ubačena poena. Jedini raspoložen bio je još Rasel Vestbruk, još jedan bivši igrač suparničkog tabora, koji je imao 19 poena, 11 skokova i sedam asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizanu preti žestoka kazna zbog protesta na derbiju!

Fudbalskom klubu Partizan preti oštra kazna zbog kašnjena početka meča sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije. Disciplinska i etička komisija...

POVEZANE OBJAVE