Pred Tuhelom je dug put, preokret na “Turf Muru” [VIDEO]

Odigrane su još dve utakmice vanrednog 20. kola engleske Premijer lige.

S nestrpljenjem se očekivao debi Tomasa Tuhela na klupi Čelsija. On je u London stigao neposredno pred duel sa Vulverhemptonom, ali je odmah vodio tim. Nije mu se posrećilo na startu, “vukovi” su sačuvali svoju mrežu i uspeli da osvoje bod na “Stamford Bridžu”.

Imao je Čelsi dve dobre prilike u prvom poluvremenu, pokušavali su Haverc i Ridiger, dok je Vulverhempton mogao da povede preko Dendokera. Gosti su najbliži golu bili u 72. minutu kada je Neto prebacio Mendija, ali je lopta pala na prečku. U poslednjem napadu, Haverc je zahvatio loptu posle udarca iz ugla, ali nije imao sreće. “Plavci” su tek osmi sa 30 bodova, dok je Vulverhempton 13. sa 23 boda.

Mnogo uzbudljivije bilo je na “Turf Muru” gde je Barnli, nakon preokreta, pobedio Aston Vilu. Dva puta je ekipa iz Birmingema vodila, ali su “Klaretsi” sa dva gola u 76. i 79. minutu, stigli do ekspresnog vođstva i drugog vezanog trijumfa, posle istorijske pobede na “Enfildu” u prethodnom kolu. Barnli je sada 15. sa 22 boda, dok je Vila ostala na 10. mestu sa 29 bodova.

Čelsi – Vulverhempton 0:0

Barnli – Aston Vila 3:2(0:1)
Mi 52′, Meknil 76′, Vud 79′ – Votkins 14′, Griliš 68′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Olga Danilović u glavnom žrebu Madrida!

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u glavni žreb mastersa u Madridu. Ona je u završnoj rundi kvalifikacija savladala...

POVEZANE OBJAVE