Bomba u Podgorici: Milojević preuzima Budućnost!

Srpski košarkaši trener Dejan Milojević postaće novi strateg Budućnosti, saznaju ,,Vijesti”.

Nakon neočekivanog odlaska Petra Mijovića, koji je juče podneo neopozivu ostavku zbog loše serije rezultata, Budućnost nije časila ni časa i dogovoreno je angažovanje bivšeg trenera Mege Dejana Milojevića.

Nije Podgorica nepoznanica za Milojevića, pošto je od 2000. do 2004. godine nosio dres ovog kluba, a potom se preselio u Partizan. Govorilo se u prošlosti, dok je bio trener Mege, da bi mogao da preuzme Partizan ili Budućnost, ali sve je to srpski trener odbijao, nastavivši da radi sa svojim mladim timom, te da juri svoje ciljeve, koji su se ipak vezivali za odlazak ,,preko bare”.

Milojević je na kraju prošle sezone napustio Megu, jer je imao želju da se oproba u NBA ligi kao asistent, ali su se ti planovi izjalovili zbog problema sa koronavirusom.

Da istine u svemu ima, pobrinuo se njegov menadžer i vlasnik Mege Miško Ražnatović, koji je još jednom svojom zagonetkom, uz sliku njega, svoje kćerke i Milojevića zaintrigirao navijače.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objava koju deli Miško Ražnatović (@misko4raznatovic)

Veliko je pitanje i da li će se politika kluba iole promeniti, budući da im stiže trener koji je u NBA lansirao 11 mladih igrača. Hoće li se okrenuti neiskusnim snagama ili će, pak, instant rezultati biti prioritet?

 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE