Budućnost ekspresno reagovala: Milojević novi trener

Košarkaši Budućnosti dobili su novog trenera.

Uprava podgoričkog kluba ekspresno je reagovala i nakon otkaza Petra Mijovića na njegovo mesto postavila bivšeg trenera Mege, Dejana Milojevića.

U saopštenju Budućnosti objavljenom na klupskom sajtu istaknuto je da je Milojević četiri sezone nosio dres Budućnosti, od toga tri u Evroligi.

Pod njegovom trenerskom palicom čak 11 igrača je draftovano u NBA ligu, a svakako najpoznatije ime je Nikola Jokić, trenutno jedan od najboljih košarkaša u svetu.

U svojoj trenerskoj kampanji imao je priliku da vodi neke naše aktuelne košarkaše, pa je tako sarađivao sa Nikolom Ivanovićem, Danilom Nikolićem, Petrom Popovićem, Zoranom Nikolićem.

Našem novom treneru želimo puno uspeha u daljem radu, da nas vodi na isti način na koji nas je predstavljao noseći naš dres, a poznajući njegovo poznavanje košarke, pedagoški pristup, temperament, nemamo sumnje da su pred nama uspešne sezone, navedeno je na sajtu podgoričkog kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Makedonac najkorisniji igrač VTB lige

Košarkaš Uniksa Nenad Dimitrijević proglašen je za najkorisnijeg igrača ligaškog dela sezone VTB lige. Klub iz Kazanja je prvi put...

POVEZANE OBJAVE