Ivanić: Odlično radimo, na dobrom smo putu

Fudbaler Crvene zvezde i strelac jednog gola protiv Akademije Pandev, Mirko Ivanić, zadovoljan je prikazanom igrom protiv makedonskog prvoligaša.

Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, veoma sam zadovoljan. Verujem da je i šef stručnog štaba Dejan Stanković zadovoljan prikazanom igrom. Najvažnije je da smo pobedili i da se niko od igrača nije povredio. Okrećemo se pripremama za narednu kontrolnu utakmicu, koja nas očekuje u nedelju protiv Šahtjora, biće to ujedno i najteža provera na ovim zimskim pripremama, rekao je Ivanić.

Posebno je zadovoljan zbog činjenice da je ekipa u Turskoj postigla već 10 golova na 3 utakmice.

Mnogo nam znači činjenica da smo do sad postigli deset golova, a pri tom nismo primili nijedan. Upravo to je pokazatelj da odlično radimo, da smo na dobrom putu, ali i da moramo da nastavimo tako. Trudiću se da kada počne prvenstvo nastavim tamo gde sam stao prošle polusezone i verujem da ćemo biti još bolji kada se nastavi sezona, dodao je Ivanić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Jedan od najatraktivnijih igrača ikad objavio kraj karijere

Jedan od najatraktivnijih igrača u istoriji NBA lige Blejk Grifin zvanično je objavio kraj karijere. On je to objavio na...

POVEZANE OBJAVE