Milojević promovisan: Srećan sam čovek kad mogu da biram, siguran sam da je odluka dobra

Dejan Milojević je predstavljen u Podgorici kao novi trener Budućnosti.

Milojević je u obraćanju medijima rekao da je nekoliko puta bio u kontaktu sa svojim bivšim klubom, ali da su se sada ambicije poklopile.

Nekoliko puta smo bili u komunikaciji u poslednjim sezonama. Sada su se ciljevi poklopili, imam želju da pokažem da pored rezultata, koji su obaveza, može da se lansira i neki mladi igrač. Plasman u plej-of je cilj, pod jedan. Kada se uđe u plej-of, onda je sve moguće i svi imaju šansu. Moramo i da damo šansu mladim igračima, da ih bude što više, rekao je Milojević, a prenele “Vijesti”.

Ekipa koju je zatekao mu se veoma dopada.

Ekipa je sastavljena od nekih igrača s kojima sam sarađivao, ostali su prilično kvalitetni. Meni kao treneru je tim izazovan i mimo posla – Podgorica je moj drugi grad, imam ovde mnogo prijatelja i uvek sam se rado vraćao. Daću sve, za šta će to biti dovoljno – videćemo. Ja sam u Megi, šta god ljudi mislili, imao mnogo lep posao i zanimljivu ekipu. Tako je i ovde – da mi ekipa nije zanimljiva, ne bih došao. Srećan sam čovek kada mogu da biram, sada sam izabrao Budućnost i siguran sam da je odluka dobra.

Milojević je još jednom istakao da mu je cilj odlazak u NBA ligu pa je u ugovor stavljena i klauzula da može da prihvati ponudu iz SAD.

Znate svi da je moj cilj da odem u SAD i hvala Budućnosti što mi daje tu mogućnost. To, naravno, neće umanjiti ni za promil moju posvećenost i moja glava nije u NBA ligi, ali otvoreno je da to može da se desi i Budućnost i predsednik su tu bili veoma korektni, zaključio je Milojević.

Milojević će na novom poslu debitovati u Beogradu utakmicom protiv FMP-a u subotu od 17 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAGRADA ZA SJAJNU SEZONU: Makabi veruje Katašu

Košarkaši Makabija prošli su mnogo toga ove sezone. Od seljenja domaćih evroligaških utakmica u Beograd, do mogućnosti da direktno...

POVEZANE OBJAVE