Olimpijske igre u Tokiju bez gledalaca?

Oblak neizvesnosti još uvek se nalazi iznad Olimpijskih igara u Tokiju, a organizatori razmatraju različite opcije.

Jedna od njih je i mogućnost da Igre budu održane bez prisustva gledalaca, potvrdio je predsednik Organizacionog komiteta, Jošio Mori u razgovoru sa prvim čovekom MOK-a, Tomasom Bahom.

Prirodno je da razmatramo različite mogućnosti, pa tako i opciju da na borilištima ne bude gledalaca. Mi to ne želimo, ali moramo da simuliramo sve mogućnosti kada govorimo o organizaciji. Nadamo se da će sve biti u redu, niko ne ulazi u voz nadajući se nezgodi. Poželjno bi bilo da što veći broj ljudi bude vakcinisan, ali smo razmatrali stanovište da Igre mogu da budu održane i bez vakcina. Dobili smo snažnu podršku Tomasa Baha i to je u ovom trenutku najvažnije, rekao je Mori.

List “Nikan Sports” objavio je informaciju, ne navodeći izvore, da će Igre u Tokiju proteći bez gledalaca iz inostranstva, kao i da će svi olimpijci i paraolimpijci, njih 15.400, biti smešteni u “sterilnom mehuru”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE