Sada Holender junak, Partizan minimalcem do treće pobede

Partizan – Ruh 1:0 (1:0)
25′ Holender

Fudbaleri Partizana savladali su ukrajinski Ruh sa 1:0 u svom četvrtom kontrolnom meču u Beleku.

PARTIZAN: Stojković, Živković, Lutovac, S.Marković, Vujačić, Obradović, Zdjelar, Jojić, Smiljanić, Natko, Holender.

IGRALI SU JOŠ: Vlahović, Milovanović, Baždar.

RUH: Misak, Bili, Stamenković, Kopina, Misik, Karasok, Fedorčuk, Rusin, Klimčuk, Bojčuk, Kuharevič

IGRALI SU JOŠ: Pritula, Suh, Zec, Glihe, Vermienko, Grgun, Kučeruk, Ljek, Karebin Kondrakov

Četvrta utakmica, treća pobeda ekipe Aleksandra Stanojevića na pripremama u Turskoj. Posle Zaglebja i Desne, dobijen je i Ruh, dok je jedini poraz doživljen protiv Rubina iz Kazanja.

Partizan je, baš kao i protiv Desne, kod vodećeg gola, organizovao odličnu akciju. Izborio se za loptu na sredini terena Marko Živković i prosledio je za Natha, koji je sjajno proigrao Holendera, a reprezentativac Mađarske poslao projektil u rašlje rivala u 25. minutu.

Ukrajinski tim je, posebno u nastavku, bio agresivniji i dominantniji. Dolazili su do zone šuta poprilično lako i ostavljano im je prostora da oprobaju Stojkovića. Srećom po Aleksandra Stanojevića i njegov tim, nijedna od tih lopti nije završila iza mreže iskusnog golmana. Partizan je u drugom delu imali tri izgledne prilike preko Holendera, dva puta, a Vujačić je takođe bio veoma blizu pogotka.

Uprkos tome što je pripremni meč bio u pitanju, Ruh je silno želeo da ne izgubi ovaj duel. Bilo je nezadovoljstva u ekipi Partizana, budući da se moglo čuti šta pojedinci nisu uradili dobro i da pojačaju u pojedinim momentima.

Uistinu, osetio se umor kod crno-belih posle napornog perioda priprema, a čak osmorica odigrala su svih 90 minuta protiv Ruha.

Igrači koji nisu bili na terenu na ovom meču, igraće protiv Sileksa od 15 sati u drugom današnjem prijateljskom meču Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trojica srpskih sudija u plej-ofu!

Evroliga je objavila spisak sudija za predstojeći plej-of ovog takmičenja. Naredne sedmice nas očekuje početak plej-ofa Evrolige, a Srbija možda...

POVEZANE OBJAVE