Lud meč u Torinu: Vlahoviću poništen gol, Milenković isključen, Lukić iznudio crveni karton [VIDEO]

Fudbaleri Torina i Fiorentine podelili su bodove (1:1) u uvodnom meču 20. kola Serije A.

Luda utakmica u Torinu okončana je podelom bodova i sa dva pogotka, uz mnoštvo sadržaja…

Dušan Vlahović je pokazao da je u izvrsnoj formi, iako nije postigao pogodak na ovoj utakmici, bar ne regularan. Zatresao je mladi srpski napadač stativu u prvom poluvremenu, a nešto kasnije mu je poništen pogodak posle video pregleda. I Torino je uspeo da dospe do okvira gola, kada je u završnici prvog dela Simone Zaza pogodio prečku.

Kao da poništen gol nije bio dovoljan, pa se Ćezareu Prandeliju lice ponovo smrklo. Gaetano Kastrovili je faulirao Sašu Lukića i dobio direktan crveni karton. Iako su imali igrača manje, igrači iz Firence su poveli golom Franka Riberija. Raspoloženje gostiju se ubrzo pokvarilo, nakon što se Nikola Milenković nije iskontrolisao kada se našao u klinču sa Belotijem i srpskom reprezentativcu je pokazan crveni karton. Sa dva igrača manje, ,,viola” jeste preživela, ali ne i pobedila.

Slabu golgetersku formu, prekinuo je kapiten ,,bikova” Andrea Beloti koji je ispratio centaršut Simonea Verdija u 88. minutu na drugoj stativi i prosledio loptu u gol.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE