Marinović pred Mornar: Apsolutni su favoriti, pružićemo koliko je moguće u ovom trenutku

Košarkaši Borca gostuju u subotu od 21h Mornaru u Baru. Ekipa Mihajla Pavićevića je jedna od najboljih ekipa u ligi, a trenutno su u seriji od tri poraza – dva u Evrokupu i od Crvene zvezde u ABA ligi.

Borac je u poslednjem meču poražen od Cibone u Zagrebu i trener Čačana Marko Marinović prepušta Mornaru ulogu apsolutnog favorita.

Skoro smo igrali protiv Mornara. Reč je o jednoj od najboljih ekipa u ABA ligi. Ima vrhunske igrače i tim koji odlično funkcioniše. Nadam se da ćemo nakon utakmice sa Cibonom imati dovoljno snage da odigramo dobar meč na gostujućem terenu, rekao je Marinović i nastavio:

Mornar je veliki favorit, u to nema sumnje i potrebe da se previše o tome govori. Kao što je trener Mihailo Pavićević rekao u Čačku, Mornar pretenduje na sam vrh ABA lige. A od nas se očekuje da pružimo maksimum. Barem koliko je to u ovom trenutku moguće. Takođe, želja nam je da iz svakog meča izađemo još bolji i da dodatno unapredimo igru, izjavio je Marko Marinović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE