Milojević debituje u Železniku: Oprezno na FMP

Novi trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević pohvalio je narednog rivala svoje ekipe – FMP – i naveo da njegov tim mora imati maksimalnu energiju.

Neočekivano, Budućnost u ovaj meč ulazi sa novim trenerom. Dejan Milojević je nakon odlaska iz Mege odlučio da gleda ka NBA ligi i usavršava se, ali je ipak prihvatio poziv Dragana Bokana da zameni Petra Mijovića, koji je samoinicijativno podneo ostavku.

Vremena za upoznavanje na relaciji trener-igrač bilo je malo, stoga Budućnost oprezno ulazi u ovaj susret.

FMP je borben i mlad tim, sastavljen od energičnih igrača. To je ekipa koja je podigla formu u poslednje vreme, pobedila je Cedevita Olimpiju. Da bi razlika u kvalitetu, koja je na našoj strani, došla do izražaja, moramo da imamo maksimalnu energiju, kako bismo došli do važne pobede – smatra Milojević.

Ovo je peto vezano gostovanje za Budućnost i sve to u 11 dana. S druge strane, FMP je u seriji od tri pobede, a sveži i odmorni dočekuju ovaj meč budući da su poslednji put nastupali pre dve sedmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada Boeli napušta Čelsi

Čelsi je od prošle sezone u vlasništvu američkog konzorcijuma, a na čelu kluba je Tod Boeli, američki milijarder. Od dolaska...

POVEZANE OBJAVE