Očajna završnica Moskovljana: Bajern ukrao pobedu CSKA, Milutinov novi trojkaš

Košarkaši Bajerna iz Minhena savladali su CSKA iz Moskve na gostovanju sa 69:66 u okvoru 23. kola Evrolige.

Iako su Moskovljani imali sve u svojim rukama pred poslednju deonicu, odnosno 10 poena prednosti, ipak se tim Andree Trinkijerija radovao na kraju.

Pred oko 4500 gledalaca, CSKA je nešto bolje ušao u meč, ali bio je to egal, sve do treće deonice, kada je Itudisov sastav stvorio +10. U međuvremenu je trojku uspeo da upiše i Nikola Milutonov. Srpski centar nema običaj da postiže poene sa linije za tri, ali ovog puta se okušao i pogodio. To mu je bila druga u karijeri. Igrao je sjajno u prvoj četvrtini i već tada imao 14 poena, a posle je usledio peh za njega, pošto je doživeo povredu ramena. Uspeo je da se vrati na parket, ali ispao je iz ritma.

Finiš susreta potpuno je pripao Bajernu, dok je tim CSKA delovao potpuno indisponirano i postigao je samo šest poena za 10 minuta! Dosta grešaka je vodilo Mokskovljane ka porazu, a sve to koristio je minhenski klub. Moglo je sve da bude drugačije i po Bajern, da je Darun Hilijard pogodio gotovo sa pola terena trojku u poslednjem napadu, ali je promašio, uprkos tome što je bilo veoma blizu.

Upravo su Milutinov sa 16 i Hilijard sa 15 poena bili najefikasniji u timu CSKA, dok je Bajern, koji je doputovao bez nekoliko važnih igrača poput Šiška i Đedovića, predvodio Vejd Boldvin sa 22 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

HOĆE LI IGRATI VEČERAS: Zek Ledej odradio trening sa ekipom

Šampion ABA lige Partizan, večeras igra veoma važnu utakmicu u Evroligi, a protivnik mu je Olimpijakos. Meč je na programu...

POVEZANE OBJAVE