Oglasio se Kokeza: Nema promene o broju stranaca tokom trajanja prvenstva

Odluka FSS o statusu stranaca u Superligi Srbije razbuktala je strasti između večitih rivala. Prvo se oglasio trener Partizana Aleksandar Stanojević koji je bio izrevoltiran odlukom čelnika Saveza i prozvao Crvenu zvezdu. Potom je Zvezdan Terzić odgovorio strategu crno-belih.

Oglasio je i prvi čovek FSS-a Slaviša Kokeza najavivši da će se promene desiti, ali ne u toku sezone.

Fudbalski savez Srbije je ozbiljna i nezavisna organizacija koja ne podleže bilo kakvim pritiscima i koja se pridržava važećih pravila i propisa. Samim tim nijednog trenutka nismo razmatrali bilo kakve promene tokom sezone, rekao je Kokeza.

On je naveo da nije bilo pregovora sa Crvenom zvezdom, već je o tome bilo reči sa čelnicima Partizana.

Naglasio bih da nijednog trenutka sa rukovodstvom Crvene zvezde nisu vođeni formalni ili neformalni razgovori o promeni pravila o broju stranaca. O tome sam neformalno razgovarao sa direktorom Partizana, ali bez bilo kakvih inicijativa da se tako nešto promeni u ovom momentu. Ukoliko u budućnosti FS Srbije zvaničnim putem dobije takve zahteve, onda ćemo ih razmatrati pred organima Saveza koji su za to odgovorni, istakao je Slaviša Kokeza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE