Posledice derbija: Pavićević suspendovan, Radonjić plaća 400 evra zbog isključenja

Disciplinska komisija ABA lige odredila kazne za Mornar i Crvenu zvezdu posle derbija dva tima prethodnog vikenda.

Derbi je imao velike posledice za Mornar. Osim što su izgubili od direktnog konkurenta za prvo mesto, ostali su i bez Džejkoba Pulena, koji se povredio. Pored toga, za nekoliko hiljada evra isprazniće se džep pojedinaca kluba iz Bara, ali i tima iz Beograda.

Najstrožiju kaznu dobio je trener Barana Mihailo Pavićević. Suspendovan je na jednu utakmicu zabrane vođenja ekipe, kao i prilaženju hali, što će odraditi ovog vikenda protiv Borca, a i platiće kaznu od 6000 evra. Po džepu je ,,udaren” zbog tehničke i isključenja, te svađanja sa sudijama i korišćenje nepropisnog rečnika.

Dvojica njegovih pomoćnika takođe su kažnjeni zbog isključenja, odnošenja prema sudijama i komentarisanje suđenja sa 2400, odnosno 1500 evra.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić biće lakši za 400 evra zbog tehničke i isključenja, dok je sam klub sa Malog Kalemegdana sankcionisan sa 700 evra zbog kršenja disciplinskog pravilnika takmičenja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE