ZVANIČNO: Falko sleteo! [VIDEO]

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavila je danas italijanskog fudbalera Filipoa Falka kao novo pojačanje.

Kako je ,,Sportska centrala” ranije tokom dana najavila, Falko je u petak uveče doputovao u Antaliju, obavio medicinske preglede i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, te će se, koliko u subotu, priključiti saigračima u daljem radu.

Potpisao je troipogodišnji ugovor, uz platu oko 500.000 evra godišnje, plus bonuse koje će prihodovati ukoliko partije, kako njega, tako i samog kluba, budu zadovoljavajuće.

– Ogromna mi je čast što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo je najveći klub na ovim prostorima i svi u Italiji znamo za Zvezdu, njenu tradiciju i vatrene navijače koje ima i pred kojima jedva čekam da zaigram. Želim da se dokazujem, da osvojimo “duplu krunu”, kao i da se što bolje pokažemo protiv Milana, koji mi je dobro poznat. Takođe, radujem se i što ću imati priliku da sarađujem sa Dejanom Stankovićem koji je legenda fudbala u Italiji – rekao je Falko.

Sigurno je da je Stanković želeo Falka ranije u timu, kako bi Italijan pre početka drugog dela sezone što bolje upoznao saigrače i privikao se na rad u novom okruženju, ali pregovori su bili dugi.

Filipo Falko je treća Zvezdina akvizicija ove zime, nakon Aksela Bakajoka i Slavoljuba Srnića, ako ne računamo dvojicu mladića iz omladinskog pogona kluba, koji su prekomandovani – Ričarda Odadu i Nikolu Stankovića.

Kako je poznato, na ime obeštećenja, Leće će zaraditi 1.200.000 evra plaćenih u tri rate, dok će 300.000 prihodovati kroz bonuse.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE