Crvena zvezda i Štutgart bacili oko na zadnjeg veznog

Crvena zvezda je zainteresovana za još jednog veoma talentovanog fudbalera sa ovih prostora.

Crveno-beli će imati ozbiljnu konkurenciju u Bundesligi pošto je i Štutgart bacio oko na mladog fudbalera Zvijezde 09, Dejana Poparu, koji čvrsto stoji za zemlji.

Svakako da je sjajan osećaj da te gledaju i prate takvi velikani, verovatno i nešto najlepše što mladom igraču može da se desi. Međutim, to neće i ne sme da me ponese, ali mi je veliki dodatni motiv da nastavim sa još boljim i jačim radom. Iskreno, nisam ni razmišljao o toj temi, još sam mlad i imam dosta vremena za donošenje takvih odluka. Uostalom, ne želim ništa da radim bez dogovora sa klubom. Iskreno, voleo bih da ostanem u Zvijezdi 09, da se prvo tu dokažem pa da onda odem negde dalje, rekao je 17-ogodišnjak za “Glas Srpske” uz opasku da od malih nogu navija za beogradske crveno-bele.

Popara igra na poziciji zadnjeg veznog, iako je kao i svaki dečak želeo u napad.

Bila je to odluka mog trenera još dok sam bio pionir. Nije mi bilo pravo, želeo sam u napad, ali sam morao da poštujem njegovu odluku, koja je, pokazala se sada, bila potpuno ispravna, dodao je Popara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI SKANDAL U SRPSKOJ KOŠARCI: Srpski košarkaš suspendovan zbog korišćenja kokaina

Nakon što je zbog nameštanja utakmica izrečena doživotna suspenzija Marku Radonjiću, nekadašnjem košarkašu FMP-a i Borca, novi skandal potresa...

POVEZANE OBJAVE