Pepov veliki jubilej, Mitar asistent, Milivojević svih 90 minuta u pobedi Palasa [VIDEO]

Odigrane su prve četiri utakmice 21. kola Premijer lige Engleske.

Šefild Junajted nije uspeo da rastuži i plavi deo Mančestera, “građani” su trijumfovali golom Gabrijela Žezusa pa će i nakon ovog kola ostati lideri na tabeli. Pep Gvardiola je na ovoj utakmici ostvario 500. pobedu kao trener kluba iz najjačih evropskih liga, a do tog uspeha je došao posle 673 utakmice.

Minimalnu pobedu ostvario je i Kristal Palas, a trenutak odluke dogodio se u 60. minutu kada je Eze savladao Patrisija. Za londonski klub svih 90 minuta odigrao je Luka Milivojević.

Svoju ulogu u osvojenom bodu Fulama u Birmingemu imao je i Aleksandar Mitrović, koji je bio asistent kod prvog gola Rida u 10. minutu. Vest Bromvič je u prvih dvadesetak minuta drugog poluvremena uspeo daa preokrene, ali je Ivan Kavaleiro postigao gol za remi.

Posle 11 mečeva bez pobede trijumfovao je i Njukasl i to u Liverpulu protiv Evertona. Sve do 73. minuta golova nije bilo, a onda je Kalum Vilson savladao Pikforda za nagoveštaj velikog iznenađenja. Za potpunu senzaciju pobrinuo se isti igrač u trećem minutu nadoknade vremena.

Mančester Siti – Šefild Junajted 1:0 (1:0)
Gabrijel Žezus 9′

Kristal Palas – Vulverhempton 1:0 (0:0)
Eze 60′

VBA – Fulam 2:2 (0:1)
Bartli 47′, Fereira 66′ – Rid 10′, Kavaleiro 77′

Everton – Njukasl 0:2 (0:0)
Vilson 73′, 90’+3′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE