Dragan Đurić bi drugu Zvezdinu legendu na klupi reprezentacije: Tito mu nije ravan

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić voleo bi da vidi drugo lice umesto Piksijevog na klupi reprezentacije Srbije.

On smatra da je pravi čovek za mesto selektora ,,orlova” Siniša Mihajlović, ali kaže da je svestan činjenice da bivši fudbaler Crvene zvezde, Intera i Lacija to neće prihvatiti.

Što se tiče izbora za selektora, u igri su tri čoveka: Piksi, Savo Milošević i Siniša Mihajlović. Meni je Siniša prioritet iako znam da on ne može i neće prihvatiti. On ima autoritet, veliko poštovanje kako u Srbiji, tako i u Italiji. Tito mu nije ravan. Izrastao je u ozbiljnog trenera. Ne bih birao sredstva da njega dovedem jer je prošao sve. Ima ime, drskost. Ima sve što treba da ima selektor. Piksi i Savo imaju iste te osobine, dobri su stručnjaci i dobri ljudi – kaže Đurić za Kurir, pa se osvrće i na prethodnog šefa struke:

– Vidite Ljubišu Tumbakovića. Pobedio Norvešku, tad je bio bog, kralj. Izgubio jednu utakmicu od Škotske na Marakani i taj kralj i bog više ne postoji. Gotovo. Nema ga. Sad biramo novog selektora. To je novi problem. Ako bude kao dosad i ne pustimo tog čoveka da radi, ništa od cele priče. Moramo biti strpljivi dati selektoru više vremena i ukazati mu veće poverenje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON USPEŠNIH KVALIFIKACIJA: Međedović u drugom kolu Madrida!

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u narednu rundu mastersa u Madridu. Posle velike borbe i skoro dva i po...

POVEZANE OBJAVE