PALIČKA PROTIV HENSENA: Veliko finale Svetskog prvenstva u rukometu

Čini se da u Egiptu na Svetskom rukometnom prvenstvu postoje problemi u organizaciji, ali na terenu sve pršti od kvaliteta, borbe i “krvi”.


Posle dve nedelje atomskog rukometa stigli smo i do samog finala, a tamo nas čeka jedno veliko iznenađenje. Mnogi su prognozirali da će se u borbi za zlatnu medalju sastati Danska i Francuska, ali pogodili su samo jednog finalistu.


Istovremeno, i u Meridianu spremaju iznenađenje, odnosno poklon bonus od 1.500 dinara, i zato – odmah OVDE preuzmite 1.500 DINARA za online klađenje!


Sve što je potrebno – JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje.
Ako ste u dilemi na šta da ga potrošite, evo jedne ideje. Najtrofejnija reprezentacija na Svetskim prvenstvima, Francuska, ostala je bez šansi za osvajanje Mundijala u Egiptu, pošto je u polufinalu poražena od Švedske rezultatom 32:26.


Da, dobro ste pročitali, Francuzi su “nokautirani”, ali će se makar boriti za bronzu. Njima to verovatno nije neka uteha, ali vama bi mogao da bude sjajan par na tiketu, pošto će tamo odmeriti snage sa Špancima.
Drugi finalista je, kao što smo rekli, Danska, koja je eliminisala upravo Španiju sa 35:33. Naravno, predvodio ih je Mikel Hansen sa 12 golova, on vam je “sigurica”, nešto kao Kristijano Ronaldo ili Lionel Mesi.


Na drugoj strani, i Švedska ima svog heroja i to golmana Andreasa Palička, pa sada svi očekuju da vide da li će moći da se nosi i sa Hansenom.


Vi svoje prognoze ostavite na tiketima, a do tada – kompletnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KUKOČ O OBRADOVIĆU: Najbolji ikad u zadnjih 20 godina, uspeo bi u NBA

Košarkaši Partizana poraženi su juče od Olimpijakosa u Evroligi. Ponovo su u jednom delu meča doživeli pad, i ispustili +14...

POVEZANE OBJAVE