Radonjić: Mega pokazala da mogu protiv svakog

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da njegova ekipa čvrsto mora da uđe u meč sa Megom u derbiju ABA lige.

Prethodni meč završio se pobedom Crvene zvezde i to tesnom. Bilo je tri razlike za crveno-bele u Hali sportova ,,Ranko Žeravica”, te tim Dejana Radonjića zna da Mega može da napravi problem bilo kome.

Očekuje nas utakmica sa ekipom u kojoj se nalazi brojni mladi igrači velikog talenta. Predvođeni iskusnim Milenkom Tepićem, u dosadašnjem delu sezone pokazali su da mogu da savladaju svakoga i na domaćem, ali i na gostujućem terenu. Zbog toga, moramo uz maksimalan respekt i vrlo čvrstom igrom da uđemo u ovu utakmicu – rekao je Dejan Radonjić.

Na oprez je pozvao i Ognjen Dobrić, koji igra veoma dobro ove sezone.

U dosadašnjem delu sezone pokazali su da imaju veliki kvalitet, i to pokazuju ne samo plasmanom na tabeli, već i igrama koje prikazuju. Posebno u mečevima sa timovima koji imaju ambicije da se nađu na vrhu tabele. Tim koji je spoj mladih i vrlo iskusnih igrača što se u njihovom slučaju pokazalo kao dobra kombinacija. Moramo maksimalno oprezno i angažovano da uđemo u ovu utakmicu, meč na Novom Beogradu smo dobili u tesnoj završnici i znamo da nas čeka težak posao kako bi došli do bodova – istakao je Dobrić.

Utakmica je na programu u ponedeljak od 18 sati u hali ,,Aleksandar Nikolić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MAROTA PONOVO U AKCIJI: U Inter stiže igrač Real Madrida potpuno besplatno!

Kako prenose italijanski mediji, u Inter će narednog leta doći fudbaler Real Madrida. Naime, Načo Fernandes ima ugovor sa "kraljevskim...

POVEZANE OBJAVE