Stanković zadovoljan: Nije Šahtjor poražen ni od Reala

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, zadovoljan je pripremama u Turskoj.

Crveno-beli su remizirali sa Šahtjorom za kraj boravka u ovoj zemlji, a Stanković sa dosta optimizma dočekuje prolećni deo sezone.

Ocena je pozitivna. Momci su odradili sve što je trebalo. Prezadovoljan sam pristupom momaka, profesionalizmom i zalaganjem. Za mene su ove pripreme odlične. Moja želja je bila da utakmice budu takmičarske. Jeste prijateljski, ali neka bude i takmičarski. Ogromna koncentracija, da svi znaju šta rade na terenu. Ova poslednja je bila prava! Nismo primili gol na četiri meča i to nam daje motiv za dalje. Imamo šta da popravimo, ali sam zadovoljan, rekao je Stanković pred kamerama TV Arenasport.
Stanković je napomenuo da Šahtjor nije poražen ni od jačih rivala.

Nije Šahtjor poražen ni od Real Madrida. Odlično smo im parirali. Oni su kvalitetna ekipa. Ovo je bila proba, da vidimo gde smo. Tako, slično će biti i protiv Milana, veliki kvalitet, velika brzina, velika snaga.

Filipo Falko nije debitovao, ali nije bilo realno ni očekivati tako nešto.

Falko je došao pre dva dana. Treba da uradi preglede, da radi sa nama. Očekujem ubrzo Kataija, što pre. Bakajoko ima mali problem sa leđima. Svi će nam oni doneti na kvalitetu, na brzini. Samo bih voleo da igrači budu slobodniji sa loptom, ali ovo je brza ekipa pa ih malo razumem, zaključio je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nekadašni fudbaler Zvezde završio karijeru i odmah našao novi posao

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Damijen le Talek završio je svoju igračku karijeru. On je svoju karijeru završio u 34....

POVEZANE OBJAVE