Zvezda bolja od Šahtjora, ali bez realizacije: Prečka spasavala Ukrajince, blistali Pjatov i Trubin

Crvena zvezda – Šahtjor 0:0

Fudbaleri Crvene zvezde završili su pripreme remijem protiv ovosezonskog učesnika Lige šampiona.

Crveno-beli su prikazali još jednu odličnu partiju na pripremama u Turskoj i većim delom utakmice bili bolji rival od šampiona Ukrajine kome su ostale još dve nedelje do početka šampionata. Mogao je prvak Srbije već u 2. minutu da povede, ali je Pjatov zaustavio njegov udarac.

Desetak minuta kasnije Italijan je pokušao da pronađe Nikolića na petercu, ali mu je nedostajalo nekoliko centimetara da pošalje loptu u mrežu. Nikolić je imao odličnu priliku u 17. minutu, šutirao je sa nekoliko metara, ali je i ovog puta Pjatov bio odlično postavljen.

Tri minuta kasnije Ivanić je pogodio prečku, a u završnici prvog dela dve situacije pred golom Milana Borjana. Najpre je Sudakov šutirao pored gola, da bi potom Tete bio u odličnoj prilici, ali je Borjan sjajno intervenisao, a njegovi saigrači otklonili opasnost.

U drugom poluvremenu nije bilo mnogo prilika, Falćineli je u 68. minutu šutirao u Trubina, a na drugoj strani Borjan je još jednom bio na visini zadatka i izbacio loptu u korner nakon udarca napadača kluba iz Donjecka.

Crvena zvezda je počela u sastavu Borjan, Gajić, Degenek, Milunović, Rodić, Sanogo, Nikolić, Ivanić, Ben, Bakajoko i Falćineli, a tokom utakmice priliku su dobili Gavrić, Petrović, Kanga, Gobeljić, Pavkov, Vukanović, Pankov i Odada.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE