Zvezda pokreće akciju za najvernije: Predsednik deli poklone svakog dana!

Fudbalski klub Crvena zvezda od ponedeljka pokreće akciju posvećenu svojim najvernijim navijačima.

Predsednik crveno-belih, Svetozar Mijailović, svakodnevno će u Servisu za članstvo deliti poklone najvernijima, navijačima koji su 10 godina deo kluba.

Članska karta je dokaz odanosti prema Crvenoj zvezdi, a naš klub, kao i uvek, nagrađuje oni koji su imali ljubav, veru i nadu i bili tu u najtežim, ali i najlepšim trenucima kojih je bilo mnogo u poslednje vreme.

Ostvarili smo velike uspehe – četiri godine smo učesnici kontinentalnih takmičenja, već tri godine u nizu smo osvajači prvenstva, sa nastojanjem da to učinimo i ove godine, jer u ovom trenutku imamo devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. Postigli smo mnogo, čeka nas dvomeč sa Milanom u okviru Lige Evrope, što je najbolji pokazatelj da smo na pravom putu i da ćemo tako i nastaviti, a svi Vi koji ste već 10 godina uz klub ste važan deo slagalice koja je izgradila sve ono što smo postizali – svi zajedno.

Februar 2021. godine je mesec kada ćemo se raritetnim poklonima zahvaliti svakom članu koji 10 uzastopnih godina ima ljubav, veru i nadu prema Crvenoj zvezdi. Februar 2021. godina je mesec velikih emocija i mesec naših najvernijih članova, navedeno je na sajtu crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE