Obradović: Lojd je ful paket, biće teško naći opet takvog igrača

Bivši trener Crvene zvezde Saša Obradović ima samo reči hvale za jednog od najboljih igrača crveno-belih Džordana Lojda.

Obradović, koji je nedavno napustio klupu kluba sa Malog Kalemegdana usled slabih rezultata, posebno u Evroligi, objavio je prepisku sa Džordanom Lojdom na društvenoj mreži Tviter nakon što je Amerikanac postigao 29 poena Megi.

Igrača kao što je Džordan Lojd će biti veoma teško potpisati u budućnosti. Kao čoveka, igrača i saigrača, jednostavno, sve u paketu – naveo je Obradović.

Upravo je srpski strateg i selektirao Lojda u minulog leta, što se ispostavio kao odličan potez i Lojd se ubrzo uvukao navijačima Zvezde pod kožu.

Njih dvojica su bili u kontaktu nakon utakmice Crvene zvezde i Mege, koja je pripala ekipi Dejana Radonjića.

Uvek sam imao samo pozitivne stvari da kažem o Vama tokom saradnje, sada, a i u budućnosti. Veoma Vas cenim. I dalje je dosta posla za uraditi i naravno, konačno mi zdravlje dopušta da igram – odgovorio je Lojd na Obradovićevu poruku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pioli je bivši, poznato ko ga menja na klupi Milana

Kako prenose italijanski mediji, Stefano Pioli definitivno napušta Milan na kraju sezone. Nekadašnji trener Bolonje, Fiorentine i Lacija je na...

POVEZANE OBJAVE