Okupile se košarkašice za poslednji meč kvalifikacija: Već smo na EP, ali želimo da pobedimo svaku utakmicu

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije okupila se pred poslednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Španiji i Francuskoj.

Rival će biti Litvanija, a meč neće imati takmičarski značaj pošto je Srbija već osigurala mesto na šampionatu Evrope.

To što smo se već plasirale na Evropsko prvenstvo ne znači da ne želimo da pobedimo svaku utakmicu. Protiv Litvanki u prvom duelu u novembru nije bilo sve sjajno i ne možemo da se pohvalimo da smo odigrale neki preterano dobar meč. Pokušaćemo da odigramo bolje od toga. Isto tako očekujem da mi mlade igračice pokažu da su zaslužile poziv i da mogu da budu deo ovog seniorskog tima, izjavila je Marina Maljković, selektor našeg nacionalnog tima.

Na okupljanju su se pojavile Ivon Anderson, Jelena Bruks, Dajana Butulija, Ana Dabović, Nevena Jovanović, Tina Krajišnik, Sara Krnjić, Nikolina Milić, Jovana Nogić, Dragana Stanković, Teodora Turudić, Aleksandra Crvendakić i Saša Čađo, a njima će se posle večerašnjeg treninga priključiti još nekoliko košarkašica iz mlađe grupe koje su prethodnog vikenda trenirale u Vizuri.

Uvek se radujemo okupljanju, zato što uvek ima mnogo pozitivne energije i veoma smo srećne što se posle nekog dužeg vremenskog perioda ponovo vidimo. Kao i svaki put, protiv Litvanije ćemo ići da pružimo što bolju partiju, da se spremimo i da pobedimo, jer bi bilo lepo da ovaj ciklus završimo pobedom, rekla je reprezentativka Saša Čađo.

Duel je na programu u subotu od 18 časova u Istanbulu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Incident na kraju meča u Istanbulu: Obradović terao igrače u svlačionicu, najvijači gađali loptom Dialoa! (VIDEO)

Na kraju meča u Istanbulu, u kojem je Fenerbahče savladao Monako, dogodio se incident između igrača Monaka i navijača...

POVEZANE OBJAVE