SRBIJA BRANI TITULU: Počinje ATP Kup – “Orlovi” na teškom zadatku

Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip Krajinović i Nikola Ćaćić nas godinama unazad raduju svojim igrama i pobedama, a iskreno verujemo da će tako biti i ovog puta.
Od samog početka februara ljubitelji tenisa imaće u čemu da uživaju i za koga da navijaju, pošto nam pre početka Australijan Opena stiže novo izdanje ATP Kupa, na kojem selekcija Srbije brani titulu.
Zaista se nadamo da će naši šampioni ponoviti ovaj uspeh, te još jednom zapevati u sred Australije!
U to ime vam donosimo FANTASTIČAN BONUS kako biste mogli da ih podržite – odmah OVDE preuzmite 1.500 DINARA za online klađenje!
Sve što je potrebno – JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje.
Za Srbiju odbrana titule počinje već prvog dana, duelom sa Kanadom od 10 sati po lokalnom vremenu, odnosno dva sata ujutru u noći između 1. i 2. februara po našem vremenu.
Sistem je kao i prošlogodišnji, dva meča u singlu i jedan u dublu, a posebno je zanimljivo što će biti dozvoljen određen broj navijača na tribinama.
Ono što treba da znate jeste da naše momke čeka težak posao. U odnosu na prethodnu godinu, mnogo toga se promenilo, počevši od selektora tima, pa do sastava reprezentacije. Naravno, Novak Đoković je uvek tu.
Naše tenisere u Grupi A očekuju dueli protiv Kanade i Nemačke.
Da ovaj turnir svi shvataju jako ozbiljno, pokazuje i sastav dve selekcije. Tako će Kanada moći da računa na Denisa Šapovalova, Miloša Raonića, Petra Polanskog i Stivena Dijeza, dok će za Nemačku igrati Aleksander Zverev, Jan-Lenard Štruf, Kevin Kravic i Andreas Mies.
Zaključak? Čeka nas prava borba!
Osim toga, u Grupi B, snage će odmeriti Austrija, Italija i Francuska, dok će se u Grupi C takmičiti Španija, Grčka i Australija.
Da li igra Rafael Nadal? Naravno da igra, možda ćemo imati priliku da gledamo još jedan klasik sa Novakom Đokovićem.
Do tada, čekaju nas mečevi i Grupe D, a tu su Rusija, Argentina i Japan.
Jasno je da nam predstoje dani visokog napona i vrhunskog tenisa, a nama ne preostaje ništa drugo nego da uživamo u spektaklu, ali usput možemo i da okušamo svoju sreću.
Detaljnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE. Pa, da se kvalitetno zagrejemo pred Australijan Open!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRIVLAČI PAŽNJU: Koledž velikan želi Stojakovića, postoji jedna prepreka

Mladi košarkaš Andrej Stojaković nije više student Univerziteta Stenford. Svoju koledž karijeru nastaviće negde druge. Martovsko ludilo pripalo je Jukonu...

POVEZANE OBJAVE