Lazar Marković ljut: Je li treba da prihvatimo da ne možemo da uzmemo titulu?

Fudbaleri Partizana su završili pripreme u Turskoj i prilikom povratka u Beograd nije im se svidelo šta su videli.

Naime, Lazar Marković podigao je glas povodom pisanja o tome šta crno-bele čeka u Ligi Konfederacija, trećem po snazi evropskom takmičenju koje bi trebalo da startuje od naredne sezone.

Kako smo se vratili u Beograd, čitamo u svim medijima, od portala do štampanih, kako nas već svrstavaju u takmičenje „Lige konferencije“ i kako večiti rival, i da se igra još stotinu kola, ne može da izgubi prvo mesto, što automatski znači da nam neko već na startu polusezone osporava borbu za titulu. Ako nam to neko kaže četiri meseca pre kraja sezone, s pravom se pitamo koju poruku nam šalju i treba li da okačimo kopačke o klin ili da prihvatimo da titulu uzeti ne možemo, rekao je Marković, a prenosi Telegraf.

Na kraju je krilni napadač poslao poruku svima.

Naša poruka je: Mi se borimo do kraja! Ovde smo jer nam je klub iznad svega, volimo i verujemo u Partizan i volimo fudbal! Naš borba traje do poslednjeg kola, na svakom stadionu i protiv svakog kluba u ligi. Da li ćemo uspeti – ne znamo. Ali znamo da ćemo se boriti do poslednjeg dana, završio je bivši fudbaler Liverpula.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE