Obradović otkrio: Ročesti došao potpuno nespreman, od prvog dana se traži plej!

Bivši trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović otkrio je pojedine detalje iz svog boravka na Malom Kalemegdanu.

Očekivanja su bila velika, ali Zvezda ipak nije uspela do zapaženog rezultata u Evroligi. Stigla su brojna imena tokom leta za Sašom Obradovićem, međutim pojedina rešenja se nisu uklapala. Bila su iznuđena.

Noko je imao zdravstvenih problema i odustalo se od njegovog potpisa, tek nakon što je ustanovljeno da je zdrav, postao je igrač Zvezde, ali prošlo je nekoliko meseci između ta dva događaja. Tražio se plejmejker, pa je izbor pao na Tejlora Ročestija, koji se vratio u tabor crveno-belih. Nije to bilo nešto što je Obradović želeo, ali boljih rešenja, kako ističe u prepisci na Tviteru, nije imao.

Vrlo jednostavno, Ročesti je potpisan na dva meseca dok ne nađemo boljeg (otišao posle mesec, a znao je moj sistem od pre, totalno nespreman došao). Noko je trebalo da bude tu od prvog dana, a ne Teri… A od prvog dana se traži plej i ne nađe ga niko – naveo je Obradović odgovorivši na pitanje navijača zbog čega su dovedeni pojedini igrači.

U međuvremenu, Obradović je smenjen i na njegovo mesto došao je Dejan Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRUŠIO FAVORITA: Lajović dobio protivnika u duelu za polufinale

Srpski igrač Dušan Lajović prošao je u četvrtfinale turnira u Barseloni. Nakon trijumfa protiv Alehandra Davidovič Fokine, zna sa kim...

POVEZANE OBJAVE