Filipovski odahnuo: Hvala Bogu da smo i mi dobili utakmicu

Partizan je slavio protiv Lokomotive u 4. kolu Top 16 Evrokupa. Trener crno-belih Sašo Filipovski rekao je da će ova pobeda vratiti veru timu.

Ja igračima uvek pričam da mogu. Momci znaju da mogu i ja verujem i nadam se da će ovo da im da još veći podsticaj i samopouzdanje da igraju još više timsksi i hrabrije. Verovao sam da možemo do pobede jer sam doživeo ovakve preokrete. Teško je bilo, ali smo dali sve od sebe i hvala bogu da smo i mi uspeli da dobijemo ovu utakmicu, rekao je Filipovski.

Partizan je ipak imao 22 izgubljene lopte na utakmici.

U prvom delu bilo je nesuglasica. Dva igrača se sudaraju, jedan sam ispod koša… Imali smo neke tehničke greške i 11 izgubljenih lopti u prvom poluvremenu sto je previše. Ali, kada igraš hrabro, gubiš i lopte. Voleo bih da igramo hrabro i imamo 10 izgubljenih lopti na utakmici, ali nekad se to ne poklopi.

Mika je ovog puta zameni Mozlija na poziciji pet, što se pokazalo kao dobar potez.

Sa promenom Mike na poziciji pet dobili smo bolju odbranu i igrača koji je koristio dobru rol igru i poentirao. Mozli poslednje četiri utakmice ubaci 1,2 poena i slabije igra, pa sam stavio Miku na peticu. Za nekoga je to očajnički potez, za mene je potez nade.

Rašon Tomas pružio je još jednu odličnu partiju sa 23 poena i osam skokova, kao i Veličković koji je otvorio meč.

Dobio je udarac u ruku i nisam znao da li će da igra i odigrao je fantastično. Bio je skorer u teškim trenucima. Kapiten nam je pomogao na početku meča. Četvorke su odlično igrale, zaključio je Filipovski.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE