Još jedan stranac napušta Partizan

Tim Partizana doživeće nove promene u narednom periodu pošto je još jedan inostrani košarkaš jednom nogom na izlaznim vratima.

Erik Mika je došao posle gotovo dvomesečne potrage za centrom, ali nije pokazao praktično ništa u crno-belom dresu sa izuzetkom nekoliko mečeva u kojima je odstupio od sivila u kojem se nalazi od dolaska u Humsku.

Istina, imao je problema i sa koronavirusom, ali opšta ocena je da nije zadovoljio ni struku ni navijače crno-belih pa nije iznenađenje što se već u februaru govori o njegovom odlasku.

Amerikanac je na dobrom putu da se vrati u Nemačku, gde je pre dve godine nastupao za Bajrojt, a prema navodima Mozzartsporta za njega je zainteresovan Ludvigsburg.

Mika ima ugovor sa Partizanom do kraja sezone, nemački klub navodno nije spreman da plati obeštećenje, ali s obzirom da je njegova uloga u poslednje vreme mala realno je očekivati da dve strane nađu zajednički jezik.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE