Jovanović za hrvatske medije: Nisam ovde da bih se pripremao da preuzmem Zvezdu

Vladimir Jovanović je poprilično iznenađujuće došao na klupu Cibone. On je tako postao prvi srpski trener posle tri decenije koji je na klupi slavnog zagrebačkog kluba.

On je u razgovoru za hrvatske medije istakao da ga ne dotiče što nije baš dočekan “prijateljski” s obzirom da su mnogi Ciboni zamerili što je uzela mladog srpskog trenera, a ne nekog iskusnijeg.

Tako je svuda i to nije ništa loše ni negativno. Ne treba to da se prima srcu. To je deo našeg posla baš kao i to da su nam koferi uvek spremni, rekao je Jovanović za Večernji list.

On je istakao da mu je želja da se Cibona vrati gde joj je mesto.

Moja želja je da Cibona igra dobru košarku, da se mladi igrači afirmišu i promovišu, a i da u Cibonine trofejne vitrine donesem još koji pehar. Apsolutno sam svestan veličine imena Cibone, a ono što bih voleo jeste da klub približim vremenima kada je bio veliko ime na košarkaškoj mapi.

U Hrvatskoj javnosti se provukla priča da se Jovanović u Ciboni sprema da jednog dana preuzme Crvenu zvezdu.

Na to mogu samo da se nasmejem, jer to jednostavno nije istina. Uostalom, ja sam u FMP-u dobio otkaz. Ne mogu da shvatim da neko veruje u te priče i to ne bi trebalo da bude tema ozbiljnog razgovora.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE