League of Legends je dostupan kod skoro svih onlajn bukmejkera

Tokom godina kockanje je postalo popularan hobi širom sveta. Neki od nas koji smo odrasli igrajući igre na Nintendu, kompjuterima, Atariju i Xboxu mogu ceniti vještine potrebne za uživanje u tim igrama, posebno kada igramo protiv drugih dobrih igrača.

Kako je vrijeme prolazilo, mala kladioničarska zajednica postajala je sve veća i veća, a na zapadu je postala izuzetno velika, sve do danas gde postoji takmičenje u različitim igrama širom sveta poput League of Legends, Dota 2 i još mnogo toga. Kreiran od Riot Gamesa 2009. godine, League of Legends (LOL) postao je jedan od najpopularnijih i najvećih e-sportova na svetu i dostupan je u većini kladionica, kao 1xbet kladionica, na internetu. Smatra se da je eSport lagan i prilagođen početnicima u poređenju sa sličnim igrama u ovoj kategoriji. Igru možete igrati besplatno, ali većina prvaka nije besplatna, imate pristup 10 različitih koji se menjaju svake nedelje. Ili možete odlučiti za kupovinu novih prvaka s Riot Points (te bodove kupujete stvarnim novcem) ili s valutom dobijenom u igri koju zaradite igranjem igre.

Kako se igra LOL?

League of Legends (LOL) timska je igra od pet članova koju igraju različite ekipe. Svaki tim ima primarni cilj uništiti nexus – kristalnu strukturu u središtu baze – počevši od svoje strane karte. Karta se sastoji od 3 trake s nekoliko kula koje treba uništiti prilikom napada na neprijateljsku bazu u toj traci. Trake imaju AI kontrolisane minione na dužnosti i oni napadaju uljeze. Igra ima 18 nivoa a vaš prvak počinje od prvog nivoa. Zlato i XP zarađujete kada uništavate minione, neprijateljske kule i prvake. Vaše zlato možete koristiti za kupovinu različitih predmeta u odeljku trgovine.

Prvaci ili šampioni

Prvaci imaju različite uloge i odgovornosti, poput podrške preko koje možete izlečiti svoje timove, postavljanja štićenika i drugih kontrolnih sposobnosti. Drugi se usredsređuju na uklanjanje što veće štete i apsorbiranje štete koja se može dogoditi tokom borbi. Dostupno je 126 prvaka, a kao što je ranije rečeno, oni nisu besplatni, novi se mogu kupiti bilo s bodovima uticaja koje zaradite u misiji ili s bodovima Riot koji zahtevaju upotrebu pravog novca.

Sistem rangiranja

LOL ima ukupno 7 liga – bronza, srebro, zlato, platina, dijamant, majstor i izazivač. Svaka od liga podeljena je u pet odeljenja, osim izazivača. Osvajate ligaške bodove koji se dodjeljuju kada osvojite rangiranu utakmicu. Ovi bodovi omogućuju vam prelazak u višu ligu. Postoji mnogo kladionica pomoću kojih možete testirati svoje znanje League of Legends, a da zapravo ne riskirate svoj novac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE