Partizan spašava sezonu – Meridian deli najveći do sad viđen bonus

Mesec januar definitivno neće ostati u lepom sećanju košarkašima Partizana, pošto su uz pet poraza upisali svega dve pobede u svim takmičenjima. “Valjak” očigledno nije u dobroj formi, ali…

Poslednji poraz u nizu dogodio se u ABA ligi protiv Cedevite Olimpije, a nešto ranije u Evrokupu od Lokomotive Kuban. Sada imaju priliku da se „osvete“ Rusima i vrate na pobednički kolosek i to na svom terenu.

Verujući u crno-beli “valjak”, Meridian donosi sjajan bonus. Kako bi vam omogućili što bolji užitak u evropskoj košarci, obezbedili su nove bonuse – odmah OVDE možete preuzeti 1.500 DINARA za online klađenje!

Sve što je potrebno – JEDAN KLIK i keš je odmah spreman za korišćenje! Osim toga, tu je i najveći bonus na broj parova do čak 2000% – dakle idealna kombinacija!

“Valjak” jeste gotovo kompletan, ali iz nekog razloga, crno-beli ne uspevaju da opravdaju epitet kvalitetne ekipe. Prema rečima Saše Filipovskog, Partizan nema dovoljno “raspoloženih” igrača, ali verujemo da će se crno-beli nakon ova dva poraza “probuditi” i pokazati želju da razuvere sve kritičare i dođu do ovih bodova.

Kako bi savladali ruski tim, moraće zaista da se dobro “preznoje”. Lokomotiva nedavno jeste doživela poraz od evroligaškog Zenita, ali su i te kako parirali favoritima u tom duelu.

Jasno je da Partizan čeka jako težak zadatak, ali crno-beli će morati da daju sve od sebe kako bi ostali u igri za završnu fazu Evrokupa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Navijačima Zvezde se ovo neće dopasti: Poznata sudijska trojka na meču Real – Zvezda

Košarkaši Zvezde sutra od 20 časova i 30 minuta igraju meč 32. kola Evrolige protiv Reala u Madridu. Duel ovih...

POVEZANE OBJAVE