Srbija ne da titulu – Meridian daje najveći bonus za klađenje OVDE

Dugo smo čekali na povratak vrhunskog tenisa – evo ga i to u punom sjaju.

Australija je domaćin drugog izdanja ATP Kupa, na kojem Srbija brani titulu, pa posle prvog kola u kojem je igrala protiv Kanade, sada sledi verovatno još teži protivnik.

Reprezentacija Nemačke nikako nije “lak zalogaj”, ali kao i cela zemlja, i Meridian kladionica veruje u naše tenisere. U to ime – evo sjajnog poklona za sve koji su uz “Orlove”, da navijaju ali usput i okušaju svoju sreću.

Najbolja kladionica u regionu vam donosi FANTASTIČAN BONUS kako biste mogli da ih podržite – odmah OVDE preuzmite 1.500 DINARA za online klađenje!
Sve što je potrebno – JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje. A, kako možete da ga iskoristite?
Za početak, Dušan Lajović će odmeriti snage sa Janom-Lenardom Štrufom. Nemac se trenutno nalazi na 37. mestu na rang listi, dok je Lajović na visokoj 26. poziciji.

Nakon njih, na teren će i svetski broj jedan, Novak Đoković, koji će pobedu tražiti protiv starog znanca, Aleksandra Zvereva. Nemački teniser je, prema najnovijoj listi, na sedmom mestu, pa je jasno da nas čeka velika bitka na terenu.

Imaćemo priliku da gledamo i dubl konkurenciju, a nema sumnje da su naši igrači izuzetno motivisani da odbrane trofej i uđu u dobru formu pred Australijan Open.
A vi, dok navijate alarm, kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE, pa naplatite poznavanje tenisa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nemački košarkaš stiže u Megu?!

Košarkaši Mege igraju blistavu sezonu, koja još uvek traje, nakon što su se plasirali u polufinale ABA lige posle...

POVEZANE OBJAVE