Zvezda čeka odluku zvaničnih organa i najavljuje spisak svih koji će imati pravo da kupe kartu za meč sa Milanom

Još uvek nije izvesno da li će biti navijača na beogradskoj utakmici između Crvene zvezde i Milana, ali u redovima srpskog šampiona ne sede skrštenih ruku dok se čeka odluka zvaničnih organa.

Ukoliko se kapije stadiona “Rajko Mitić” otvore za deo navijača Crvena zvezda će napraviti spisak lica koji će moći da kupe ulaznicu, a spisak će biti objavljen u petak, 5. februara u 17 časova.

Klub je obavestio sve svoje članove, koji to još nisu učinili, da što bre obnove svoje članstvo, a isto važi i za one koji tek planiraju da se učlane.

U prvoj fazi karte bi kupovali vlasnici sezonskih karata za ovu sezonu, a drugi krug prioriteta bi činili članovi sa aktivnim članstvom.

Cene karata i svi detalji vezani za prodaju biće objavljeni u slučaju dobijanja dozvole od strane nadležnih organa za prisustvo publike na ovom meču, koji je na programu 18. februara od 18.55 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE